Disney textil pelenka - Malacka Nagyobb

Disney textil pelenka - Malacka

795 Ft‎

12513826

Új termék

 

Disney fehér textil pelenka Malacka mintával.

Bővebb leírás

2 Darab

Méret (magasság, szélesség, mélység)70 x 70 cm

Disney textil pelenka Malacka 

 

Mérete: 70 x 70 cm

Eredeti Disney termék

Anyaga: 100% pamut, Mosógépben mosható

A színes minta a pelus jobb alsó negyedében található.

Jó nedvszívó, könnyen mosható, nagyon hasznos kiegészítő!

 

Egy kis érdekesség, mennyi mindenre használhatjuk a textilpelenkát

Legyen az anyatejjel vagy tápszerrel táplált csecsemő, az evés után a csecsemő bukik. Jó szolgálatot tesz ilyenkor a textilpelus. A büfiztetés alkalmával védelmet nyújt a baba és a mi ruhánknak, vagy az ágyneműnek. A felbukott táplálékot is ezzel töröljük le. A babáknál fontos a higiénia! Ha már egyszer ilyen módon használtuk a pelust, megy a mosásba! 

De nem csak az etetésnél vesszük jó hasznát a textilpelenkának! Sokan rakják a kiságyba vagy a babakocsiba a kicsi feje alá. Fogzás során megvédi a lepedőt, a kocsi huzatát a kicsorgó nyáltól, nem is beszélve arról, hogy így a baba arca mindig nagyon tiszta felülettel érintkezik. Sétánál a babakocsira terítve remek napellenző. Szellős, átengedi a levegőt. Ha orvoshoz, védőnőhöz megyünk a levetkőzetett csecsemő alá teríthetjük.

Sokan használják a fürdetéshez is. A legkisebb apróságok bőre rendkívül érzékeny! A frottír anyagból készült törölközők esetleg sérthetik a baba bőrét, viszont biztosan nagyon kíméletesek leszünk, ha a vizet a textilpelenkával itatjuk le kisbabánk testéről.Atextilpelenkával nem csak közvetett módon, hanem közvetve is örömet okozhatunk gyermekünknek. Hiszen szinte minden gyermek imádja morzsolgatni elalvás előtt,vagy simizni vele arcocskáját. Nemhiába kap számtalan családban nevet is a szeretett textilpelenka. És, ha valakit még mindig nem győztünk meg a textilpelenka felhasználhatóságának sokszínűségéről, íme még egy érv: ha már nem elég fehér, vagy elszakadt, remek portörlő rongy!

Írd meg véleményed

Disney textil pelenka - Malacka

Disney textil pelenka - Malacka

 

Disney fehér textil pelenka Malacka mintával.