TIMBA 2. járóka 102 x 102 -es emelhető,görgős -Borostyán

34 990 Ft‎

TIMBA2102BO

Új termék

10 Darab

Méret (magasság, szélesség, mélység)740 x 980 x 980 mm
mélység)740 x 980 x 980 mm
Súly20.1 kg

TIMBA 2. járóka 102 x 102 -es emelhető,görgős -Borostyán

 

A fa természetességéből adódóan gyermeke egy kellemes, környezetbaráttermészetes anyaggal találkozik.Rácsos szerkezete szabad kilátást biztosít, így gyermekének nem lesz benne bezártság, félelem érzete.A lapos alakú pálcák a járókák minden részén nagyon jó kapaszkodást biztosítanak, segítve ezzel gyermeke könnyebb felállását. A két kicsi kezével a pici egyszerre tud kapaszkodni.A járóka fa szerkezetéből adódóan az oldalrácsokon nincs mit kiszakítson, kirágjon. Játékaival nem tud benne kárt tenni.

Termékleírás:

Anyaga: Tömör, gőzölt bükk fából, lekerekített élekkel.

Felületkezelés: Alapozás szállekötő anyaggal. Fedőzés 2 rétegben, vizes bázisú gyermekbarát anyaggal.

Járófelület: Az új előírásnak megfelelően PTHALAT mentes, így nem tartalmaz gyermekére káros anyagot. Csúszásmentes, könnyen tisztítható. A bevonat alatt egy réteg szivacs van, amely a járóka komfortosságát tovább növeli.  Magassága 3 fokozatban állítható.

Oldalrácsok: A sarkokat masszív lábak kötik össze, ez biztosítja a stabilitást és a biztonságot. Szerelése egyszerű, az új előírásoknak megfelelően keresztirányú fémes kötést (csavar + anya) alkalmazunk. Az egyik oldalrácsból 2db  pálca kivehető, így gyermeke később a járókából önállóan ki – be tud majd járni. Az önbeálló görgőkön könnyen mozgatható, és rögzíthető is.

 
 
 

 

A képen látható járókabetét illusztráció, nem a termék része.

A járókába a méretben megfelelő textil járóka betétet webáruházunkban megvásárolhatja.

Írd meg véleményed

TIMBA 2. járóka 102 x 102 -es emelhető,görgős -Borostyán

TIMBA 2. járóka 102 x 102 -es emelhető,görgős -Borostyán

 

Kellékek