Multikombi gyermekágy - Mandula-fehér 70 x 120-as

119 990 Ft‎

MULTIKMF

Új termék

Fanni bútorcsalád

Babaágyból heverőt? Multikombi kiságyunkkal ez is lehetséges!

Bővebb leírás

4 Darab

Súly124 kg
Matracméret70 x 120 cm
Pelenkázó lap50 x 70 cm

Multikombi gyermekágy - Mandula-fehér
Fanni bútorcsalád

Ez az elképesztően praktikus bútorunk rácsos-babaágyként körülbelül 3 éves korig, junior gyermekágyként pedig körülbelül 12 éves korig használható. A gyerekágy az oldalrácsok és a pelenkázó komód rész eltávolítása után egy ifjúsági heverővé és egy éjjeli szekrénnyé alakítható. Ha gyermek már elég idős a heverő használatához a kiságy átalakítható egy teljes értékű – gyerekággyá, íróasztallá és két különálló szerkénnyé (éjjeli és íróasztal). Az ágy könnyedén átalakítható, amihez nincs szükség pótalkatrészek megvásárlására, ezek a termékkel együtt járnak.

A maximális helykihasználást szem előtt tartva terveztük multi kombi kiságyunkat, mely immár termékpalettánk egyik legkedveltebb elemévé vált. Termékünk egy nagyméretű multifunkciós kiságy, amely egyszerre több célt is szolgál, így gyermeke hosszú éveken keresztül komfortosan használhatja. A kiságy oldalrácsa leengedhető hogy a kismama bármikor egyszerűen belehelyezhesse és kiemelhesse a gyermekét, mindemellett fekvőfelülete három magassági fokba állítható. A pelenkázószekrény jobb és bal oldalra egyaránt felszerelhető.

Pelenkázó feltéte elforgatható, így szemből és oldalról is egyaránt használható. Rácsaiból 2 oldalpálca könnyen kivehető, ennek köszönhetően, ha gyermeke már önállóbb, egyedül ki-be járkálhat, így nem szükséges mindig kisegíteni őt onnan. Eközben mégis biztonságosabban alszik, mint egy sima heverőn, hiszen így a rácsoknak köszönhetően nem gurul le. Az ágy alatt található síneken futó ágyneműtartó teszi még praktikusabbá a gyermekágyat, segítve ezzel a kényelmes tárolást.

A termék megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

 

Méretek (magasság x szélesség x mélység) 
A kiságy mérete: 105.5 x 180.5 x 80 cm

A pelenkázólap mérete: 70 x 50 cm
A kiságy matrac mérete: 70 x 120 cm
A heverő matrac mérete: 70 x 177 cm

Súly
A termék összsúlya: 125 kg

A képen látható matrac illusztráció, nem a termék része!
A méretben hozzá illő matracot webáruházunkban megvásárolhatja.

Írd meg véleményed

Multikombi gyermekágy - Mandula-fehér 70 x 120-as

Multikombi gyermekágy - Mandula-fehér 70 x 120-as

Fanni bútorcsalád

Babaágyból heverőt? Multikombi kiságyunkkal ez is lehetséges!