Alacsonyabb ár! Hasbro Furby Cool Nagyobb

Hasbro Furby Cool

11 992 Ft‎

-20%

14 990 Ft‎

2018-01-01 -

653569817918

Új termék


Hasbro Furby CoolVisszatérői Furby interaktív plüssfigurák!

A puha, bagolyszerű lények visszatértek, hogy újra mosolyt csaljanak az arcodra.

Mindegyik Furby Cool figura külön személyiséggel rendelkezik, hangokra is reagál, illetve hangulata is változhat.

A Furby Cool figurák menő sérót is hordanak!

A Furby Cool interaktív kék plüssfigura a saját Furby nyelvén (illetve angolul) kommunikál gazdájával. Ha meghallja hangodat, hangulatától függően válaszolni fog neked, idővel kiismerheted, hogy mit szeret és mit nem.

Ha zenét hall, azonnal táncolni kezd, ha mellé raksz egy másik Furbyt, akkor érzékelik egymást és saját nyelvükön beszédbe elegyednek egymással.

A figura szemei LCD kijelzősek, így könnyebb megérteni, épp mire gondol vagy mit mond.

Minden Furby Cool interaktív plüssfigurának egyéni személyiséget fejleszthetsz! Attól függ, hogy tanítod: a figurából lehet egy kedves aranyos szőrmók, vagy akár egy igazi rosszindulatú méregzsák is. Rajtad áll, hogy a Furby Cool interaktív kék plüssfigura hogy fog viselkedni veled és saját Furby társaival!

A Furby Cool interaktív kék plüssfigura okostelefonnal is nevelhető. A letölthető iPhone vagy Android alkalmazásoknak köszönhetően telefonoddal le tudod fordítani furcsa nyelvezetét, a telefonod rögtön megjeleníti hogy mire gondol a szőrmók.

Ha például telefonoddal enni adsz neki, a fagyit biztos élvezni fogja, viszont a csípős paprikától hangosan visítani kezd, ráadásul a telefonnal irányítani is tudod.

A Furby Cool interaktív kék plüssfigura 4 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza - az elemek behelyezéséhez szükséged lesz egy csillagcsavarhúzóra!

Méretek: 18 x 12 x 20 cm. Így is ismerheti: FurbyCool

Írd meg véleményed

Hasbro Furby Cool

Hasbro Furby Cool

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: